Amazonke 91 i 92 epizoda - Turske-Serije.Net

Amazonke / Las Bandidas

Amazonke 91 i 92 epizoda

By  | 

Amazonke 91 i 92 epizoda

91 Epizoda

Amparo se priprema za medeni mesec i traži od Reinalda da je ne dira. Lucila je izvan sebe od sreće jer su im rešeni svi ekonomski problema. Alonso se oprašta od Fabiole i ponavlja joj da je dopustila da je Malena zavara svojim nameštaljkama, umesto da je verovala njegovoj ljubavi. Želi joj sreću i upozorava je da je niko neće voleti kao on. Fabiola prizna Zenaidi da je pogrešila što je rekla da će se još ovog dana udati za Sergija. Zenaida je moli da ne učini istu grešku kao Amparo. Vicente se izvinjava Corini što je došao na proslavu i zbog toga što im je Olegario priredio. Corina ga podseća da voli drugoga. Vicente je razočaran.

Betzabeth ga pokušava utešiti, ali on je odlučan da se vrati u grad. Malena prigovara Olegariju zbog odnosa s odvetnicom. Olegario brani Martu, što još više razljuti Malenu. Matacán istuče Gaspara i zada mu teške ozlede te detaljno kaže Olegariju kako ga je zatekao u novoj odeći i sa skupim pićem. Olegario zaključuje da je Gaspar prodao dokument.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *