Anamika 120-a i 121-a epizoda! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 120-a i 121-a epizoda!

By  | 

gyAnamika 120-a i 121-a epizoda!

Prevod čitateljka Sinderella. Hvala!:)
120.epizoda – Chhavi i Jeet se upoznaju!

Chavi i Jeet se sudare. On se naljuti i ode u kancelariju. Chavi odlazi za intervju, i čim ugleda Jeeta prekrije lice fajlom. Na Rano-in nagovor, Chhavi pita Jeeta zašto ne pije više proteinski sok, i zašto je prestao baviti se boksom. Ovo Jeeta podesti na Rano, te se on naljuti na Chhavi i istera je. Kasnije, Chavvi ima sukob sa vlasnikom, i pošto nema prava prinuđena je da napusti kuću. Shanti pooja za Rano održava se i u Saluja i u Ritu-inoj kući. U restoranu, Jeet sretne Anamiku i ponudi joj posao. Ona odbije što naljuti Jeeta.

Najava: Jeet daje kovertu konbaru koji je odnosi do Anamike. Ona ga otvori i pronalazi pismo na kome piše:” Prepostavljam da si sada zainteresovana, radi se samo o napretku. Nudim ti nešto što ne možeš odbiti. Vidimo se sutra u kancelariji u 11 sati.”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *