Anamika - 144. i 145. epizoda! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – 144. i 145. epizoda!

By  | 

BeFunky Collage

Anamika – 144. i 145. epizoda!
Prevod: Sinderella. Hvala. 😀
144. epizoda:
Anamika je iznenađena jer je pozvana na pooju. Kao opravdanje da ne može biti na pooji navede menstrualni ciklus. Anamika primeti da porodica želi da zbliži Jeeta i Chhavi i crnom magijom prolije ulje na stepenicama u cilju da povredi Chhavi. Bebe krene da zakorači na stepeniku, ali Chhavi primeti ulje te spasi Bebe povredivši sebe što zadivi porodicu. Anamika čuje porodicu kako žele oženiti Chhavi i Jeeta, i obećava da niko neće stati između nje i Jeeta. Jeet naredi Chhavi da se odmara u sobi i ne pomera povređeno stopalo. Porodica je zadovoljna Jeetovom brigom za Chhavi. Anamika pri odlasku uzima Chhavinu dupattu u cilju da je povredi još više. Kući, Anamika radi crnu magiju u cilju da povredi Chhavi. Jeet je ne dobija na telefon, pa brzo otrči njenoj kući. Anamika čuje njegov glas iz sobe gde radi crnu magiju i šokira se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *