Anamika 88.epizoda – Proslava Holija! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 88.epizoda – Proslava Holija!

By  | 

anamika Proslava Holija!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:D

Jeet i Rano slušaju Ehasah. Jeet odvodi Rano na stranu i kaže joj da bi trebali informisati porodicu o tome gde se nalaze. Oboje odlučuju da tajnu o njihovom venčanju tek kasnije otkriju svojim porodicama. Jeet nazove Pratapa i kaže mu da su on i Rano dobro i da će se vratiti kući nakon što proslave Holi u Džajpuru sa Aradhya-om. Rano pokuša da stavi boju na Jeeta, ali je on zaustavi i upravo tada plesne trupe dođu tu koje počinju da plešu a Jeet izgleda veoma zainteresovan gledajući kako plešu što ne prođe nezapaženo kod Rano. Jeet pokušava da vidi lice koje je prekriveno velom jednom igraču što je očigledno da je to Anamika. Plešući Anamika krene da baci boju na Jeeta ali Rano povuče Jeeta i krene da mu prigovara da stalno bulji u plesačicu. Jeet negira da je tako, i dodaje da joj neće dozvoliti da baci boju na njega (Jeeta). Rano odlučuje da će baciti boju na Jeeta do kraja Holija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jeet gunđa o Rano i razgledajući okolo ugleda Anamika koja mu je leđima okrenuta. On krene prema njoj i započinje razgovor o tome kako je ona fab plesačica. Anamika opet pokuša da baci boju na njega, ali na njenu žalost Jeet je ponovo sa Rano razgovarajući o Aradya-i i Ehasah performansu. Anamika prokomentariše da pošto joj Rano ne dozvoljava da baci boju na Jeeta, ni, ona (Anamika) neće dozvoliti Rano da baci boju na Jeeta.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *