Antonija sumnja da je Fernando otac Gabrijelinog deteta!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 7 i 8 epizoda,Antonija sumnja da je Fernando otac Gabrijelinog deteta!

By  | 

pageAntonija sumnja da je Fernando otac Gabrijelinog deteta!
7 epizoda

Gabrijela prekida strastven Alehandrov poljubac i kaže mu da mu ne veruje.Antonija govori Fernandu da zaboravi to ( misli na silovanje )kao da se nikada nije desilo i da ide sada da uteši ženu.Kasnije se Antonija raspituje kod Irene o Gabrijelinom životu i njenom detetu.

Antonija krišom posmatra Davida i kaže da krv zove krv i da taj osećaj ne može da laže.Alehandro je kod Gabrijele i pred celom njenom porodicom govori da mu Gabrijela ne veruje i da će zato dolaziti svaki dan da joj se udvara.Alehandro kaže Gabrijeli da je upravo tražio njenu ruku i pita je zar neće ništa da kaže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Antonija dolazi kod Tigra i predlaže mu da napusti San Pedro.Antonija mu objašnjava da je njegova kćerka bacila oko na njenog sina i da je ona poslednja koju želi za snaju.Antonija mu nudi veliku svotu novca, ali Tigar odbija.
Antonija uzima pramen Fernandove kose i govori mu da će biti srećan ako sve bude u redu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *