Arda izaziva Ismaila kako bi i njega priveo!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 94 epizoda prvi deo, Arda izaziva Ismaila kako bi i njega priveo!

By  | 

pageArda izaziva Ismaila kako bi i njega priveo!

Аrda pita Džengiza o čemu se radi i gde vode Evsun.Džengiz mu kaže da će saznati u stanici.Arda kaže Evsun da će je spasiti.Novinari žele izjavu od Arde i Evsun i pitaju zbog čega je Evsun uhapšena.Ismailu sve ovo teško pada. Policija odvozi Evsun u policijsku stanicu. Arda ih prati sa svojim automobilom.

Džemre je zamišljena. Merjem dolazi ljuta i pita je kako je mogla to da uradi.Hulija dolazi, razbija im prozore i isteruje ih na ulici.Mehmet dolazi i sprečava Huliju. Pita je da li je poludela i govori joj da će je smestiti u ludnicu.Hulija ga podseća da su one došle da ga prevare i pita ga zašto ih i dalje štiti.Mehmet joj govori da je za to kriv njen besramni muž.Merjem ih krišom sluša.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džemre uzima sina za ruku i želi da napusti kuću. Mehmet je zaustavlja, kaže joj da ona nigde ne ide i da on neće dozvoliti da dete plaća cenu za njihove grehe.Mehmet joj kaže da sačeka da se dete operiše i oporavi, a zatim može da ide gde želi.

Kenan je u lošem emotivnom stanju jer je izgubio Huliju.Mehmet uzima pištolj od jednog od svojih ljudi pištolj i pokušava da se ubije, ali ga oni sprečavaju u tome.On ih pita kako da živi bez svoje tratinčice i kaže da je čekao 20 godina.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *