Badtameez Dil - 121. epizoda - KRAJ SERIJE!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 121. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Rati govori Kuberu da neće dozvoliti da se Abeer i Meher spoje, učiniće sve da ih rastavi. Kuber je pita da li je to zbog Nisara. Rati potvrdi, Nisar je ostavio zbog Abeera i Meher. Kuber govori da je to veliki nesporazum. Abeeru i Meher nedostaje Nisar. Rati veli da glume. Kuber govori da nisu oni ti koji su izdali već on. On je taj koji nije želio vjenčanje Meher i Abeera i koristio je Nisara da ih rastavi. On je kriv. Kada su se konačno posle 8 godina sreli Abeer i Meher, on je poslao Nisara da je ubije. On je kriv, Nisar je postao pohlepan i napustio je zbog novca i svojih nesigurnosti. Neka kazni njega (Kubera). Rati plače. On je zamoli da ne naudi Abeeru i Meher. Rati govori da joj je ovo najveća greška, prekine odnos sa njim. Kuber je moli da ne napušta posao. Održaće odnos šefa i zaposlenog. Ona potvrdi.
Doktor zavije Išanovu glavu. Meher ga grli i ljubi. Išan je pita da oprosti tati. Saznao je ko mu je otac. Abeer se vrati. Meher ga pogleda. Išan nastavi da je našao album, nedostaje mnogo Abeeru, neka mu oprosti. Akšat zgrabi Abeera za okovratnik, namjerno huška Išana protiv njega. Udara ga, Abeer samo gleda u Išana. Meher zaustavi Akšata i povrijedi se. Abeer ga gurne i zavije Meher.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *