Badtameez Dil - 121. epizoda - KRAJ SERIJE!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 121. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Rati govori Kuberu da neće dozvoliti da se Abeer i Meher spoje, učiniće sve da ih rastavi. Kuber je pita da li je to zbog Nisara. Rati potvrdi, Nisar je ostavio zbog Abeera i Meher. Kuber govori da je to veliki nesporazum. Abeeru i Meher nedostaje Nisar. Rati veli da glume. Kuber govori da nisu oni ti koji su izdali već on. On je taj koji nije želio vjenčanje Meher i Abeera i koristio je Nisara da ih rastavi. On je kriv. Kada su se konačno posle 8 godina sreli Abeer i Meher, on je poslao Nisara da je ubije. On je kriv, Nisar je postao pohlepan i napustio je zbog novca i svojih nesigurnosti. Neka kazni njega (Kubera). Rati plače. On je zamoli da ne naudi Abeeru i Meher. Rati govori da joj je ovo najveća greška, prekine odnos sa njim. Kuber je moli da ne napušta posao. Održaće odnos šefa i zaposlenog. Ona potvrdi.
Doktor zavije Išanovu glavu. Meher ga grli i ljubi. Išan je pita da oprosti tati. Saznao je ko mu je otac. Abeer se vrati. Meher ga pogleda. Išan nastavi da je našao album, nedostaje mnogo Abeeru, neka mu oprosti. Akšat zgrabi Abeera za okovratnik, namjerno huška Išana protiv njega. Udara ga, Abeer samo gleda u Išana. Meher zaustavi Akšata i povrijedi se. Abeer ga gurne i zavije Meher.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno