Bahar 118 epizoda 2.deo,Bahar je ponovo trudna!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 118 epizoda 2.deo,Bahar je ponovo trudna!

By  | 

Bahar 118 epizoda 2.deo,Bahar je ponovo trudna!

Figen sumnja da je Bahar ponovo trudna zbog stalnih mučnina.Bahar nakon što uradi test govori Figen da je trudna.Figen je srećna.Bahar je takodje srećna.Rejhan joj čestita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Obalna straža se oglašava i govori kapetanu broda na kome je mala Nuran da odmah zaustavi brod radi kontrole.Kapetan ih krije na brodu.Arda ulazi na brod sa službom i kaže da imaju dojavu da su se kindaperi sa detetom ukrcali na taj brod.Obalni stražari pronalaze Nuran.Evsun pokuša da se opravda.Bahar poziva Ateša.Ateš joj kaže da je Nuran dobro i da je pored njega.Bahar je srećna, kaže mu da je trudna i da će dobiti još jedno dete.Ateš je srećan.Evsun je pored Ateša.Bahar traži Evsun.Ateš joj daje telefon.

Bahar govori Evsun da je trudna.Evsun je srećna.Bahar joj kaže da se mora zbog mira svoje porodice i mira svoje kćerke ona vratiti u vilu i da ako treba povući će i tužbu.Bahar joj uplakana kaže da želi da bude srećna sa svojim mužem i sa svoje dvoje dece i da joj je jedino ona u tome prepreka.Bahar joj kaže da od tuge može da pobaci i pita Evsun da li to želi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *