Bahar 118 epizoda 4. deo,Da li su Sultan i Salih živi?

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 118 epizoda 4. deo,Da li su Sultan i Salih živi?

By  | 

Bahar 118 epizoda 4. deo,Da li su Sultan i Salih živi?

Muge sa Kenanovom kćerkom i dva muškarca odlazi u Džemalov restoran gde večeraju i Džemal i Zejneb.Kenan odlazi u hotel i zatiče Behćeta u Hulijinoj sobi ( doneo joj je specijalitete hotela ) i to ga dodatno razbesni.Hulija pravi Kenana ljubomornim i izbacuje ga iz sobe hotela.Ona zatim izbaca i Behćeta.

Džemal pretuče muškarce koji su bili sa Muge i Kenanovom kćerkom i isteruje ih iz lokala.Muge ga pita šta on to radi.Džemal joj govori da iako samo na papiru on je i dalje njen muž.Zejneb sve to gleda.Pita ga da li mu je Muge i dalje toliko važna.Pita ga da li je zbog toga ljubomoran.Ona besna odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun i Arda odlaze sa Nuran kod kuće.Evsun prethodno obeća Bahar da do sudjenja neće pokušati da kindapuju Nuran.Zuhal sa ocem nalazi zlato.Volkan dolazi kod Evsun i Arde i kaže da od novca koji mu je ostao kupio je konfekcijsku radnju.Kaže im da su zbog njega u lošoj situaciji.On ih pita da skupa pošteno rade i zarade, pita ih da razmisle o predlogu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *