Bahar 5 epizoda - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 5 epizoda

By  | 

pageBahar 5 epizoda

Nakon što Evsun vidi Bahar govori Atešu da ih je Bahar uhvatila.Čovek čiji je Jusuf bio amidža razgovara sa Ilijasom i govori mu da je sigurno Mehmet ubio Jusufa.Ilijas govori da Mehmet to nije učinio.

Ilijas govori Nuran da Gospodin Osman zna ko je ubio Jusufa.Nuran je uplašena i iznenadjena.Ilijas joj kaže da Osman misli da je ubica Mehmet.Nuran je srećna.Ilijas kaže da njegova savest ne može to da dozvoli.Nuran ga ubedjuje da je to u redu.Ilijas odlazi kod Bahar koja spava, govori joj da će se sutra sve rešiti i da je taj život njen.

Ateš sanja majku kako ga krije ispod kreveta, budi se uzrujan.Tetka ga pita da li je dobro.On joj govori za san.Tetka ga teši.Ateš joj govori da ne može biti miran dok je krivac na slobodi.Kaže da dok Mehmet Emir ne bude kažnjen on neće moći mirno živeti.Tetka mu kaže da krivci moraju biti kažnjeni, ali zakonom.Govori mu da njegovih roditelja više nema i da on ne sme da se zakopa mrtav ženeći se sa devojkom koju ne voli.Ateš kaže da je ubistvo njegovih roditelja iscenirano kao da je bilo samoubistvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U novine izlazi članak da je Bahar Mehmetova kćerka.Bahar odlazi prvi dan na posao u firmi.Nuran govori Ilijasu da joj ne kvari dan i da je otišla srećna.Ilijas kaže da je on svestan da mu Bahar ne bi oprostila, ali će učiniti to da bi ona živela životom koji zaslužuje.Nuran ga moli da to ne čini, a zatim mu preti da će otići sama da se preda da je ubila Jusufa, tako će on morati da se brine o Evsun, svojoj kćerci, a ne o Bahar.Govori mu da ovaj put ne omane.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *