Bahar 53 epizoda,Fulija čeka blizance!Bahar i Ateš odlaze na Kipar! - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 53 epizoda,Fulija čeka blizance!Bahar i Ateš odlaze na Kipar!

By  | 

pageFulija čeka blizance!

Evsun ulayi u sobu i vidi kako Hulija pokušava da uguši Muge.Spašava je i doziva Mehmeta.U Evsuinu sobu dolaze Mehmet i Arda.Evsun kaže da je Hulija pokušala da udavi Muge.Muge je i dalje preplašena.Hulija govori Mehmetu da nije to namerno uradila i da je mislila da je u krevetu Evsun.Mehmet je ljut, kaže joj da ako ponovo pokuša da napakosti njegovoj kćerci neće ga više nikad videti.

Sultan nakon što se čula sa Evsun dolazi u vilu da razgovara sa Mehmetom.Kaže mu da njemu beskonačno veruje, ali ne i Huliji i da bi uzela Evsun radi njene sigurnosti.Govori mu da bi bila mirnija kad bi neko vreme bila u pomoćnoj zgradi gde je odsedala Nuran.Mehmet pristaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar se budi vidno uzrujana, kaže Atešu da je sanjala majku u nekoj velikoj kući kako je pita da joj oprosti i odlazi.Govori mu da je bilo tako stvarno i da nije mogla da je stigne.

Sultan zove Halita i govori mu da ima predlog za njega i da će joj tako otplatiti dug. Efsun odlazi kod Ismaila i on prekida sve kontakte sa njom, kaze joj da je medju njima gotovo. Muge je sa Berkom i sve mu ispriča u vezi svoje majke. Dolazi Arda koji je ljut jer opet vidi zajedno Muge i Berka. Berk kaze da ih nikada neće razdvojiti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *