Ateš gura Kenana sa gradilišta!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 91 epizoda prvi deo, Ateš gura Kenana sa gradilišta!

By  | 

1280x720-gn9Ateš gura Kenana sa gradilišta!

Ismail gleda Ejuba sa gadjenjem.Ateš je ljut i besan, tako ljut odlazi.Ismail i Džengriz pretpostavljaju da odlazi kod Kenana.Zejnep odlazi kod Džemalove majke.Sultan joj lupa na vratima i moli je da otvori kako se kasnije ne bih kajala.Zejnep izlazi i drsko joj kaže da je ne prisiljava i da neće da dodje kod nje.Sultan je ubedjuje da će kasnije one dve zajedno vratiti Ganimet i kaže joj da se ne ostavlja tako lako posao jer ga je teško naći.Podseća je koliko je zaradila novca pre 2 dana,.Zejnep je ljuta na nju što misli samo na novac i kaže joj da je trebala da posluša majku Ganimet.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ateš odlazi kod Kenana i otvoreno mu kaže da zna da je on obesio Ejuba kako bi prekrio svoja zlodela.Kenan ga pita da li je poludeo  i pita ga šta on ima sa njim, govori mu da sa Mehmetom nije u dobrim odnosima, ali da ni njega ne bi povredio.Kenan mu kaže da ga ne krive više za sve,da je on (Kenan) bio na Dorukovu sahranu i da je plakao kao dete, jedina njegova greška je što je doveo Ejuba u njihove živote.Ateš kaže da njemu niko ne može verovati udara ga sa daskom i Kenan pada sa gradilišta na neki dušek tako da nije mrtav.Ismail dolazi kod Ateša da bi ga sprečio da povredi Kenana.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *