Bepannah – 132. epizoda – Wasim upozori Harsha da kontroliše Adityu!

Bepannah

Bepannah – 132. epizoda – Wasim upozori Harsha da kontroliše Adityu!

By  | 

Wasim upozori Harsha da kontroliše Adityu!

Zoya i Arshad stignu u Siddiqui kuću. Sve ispričaju kući. Arshad je srećan da je to konačno. Wasim potvrdi, ali izgleda zamišljeno.
Harsh je zapanjen videvšoi da ga Wasin zove. Konačno se javi. Wasim ga savetuje da se pobrine za njegovog sina inače… Harsh ga pita da li mu preti. Wasim negira. Upozorava ga. Posledice će biti ozbiljne ako njegov sin opet pokuša da se umeša u život njegove ćerke! Harsh mu kaže da pazi na reči, ali Wasim mu predloži da kaže to svom sinu i ženi. Njihove laži su upropastile život njegove ćerke. On je ugledan čovek, pa mu govori. Sledećeg puta će pozvati policiju. Neka ga podseti da je on samo organizator događaja na venčanju njegove ćerke. Neka ne prelazi tu granicu.
Harsh pita Adityu šta to radi. Potonuće zbog svoje ludosti. Aditya kaže da se to zove ljubav. Kad se ona desi, prelazi sve granice. On voli Zoyu. Kako da ih uveri da i ona voli njega? Anjana pokuša da mu objasni da to nije istina. Harsh potvrdi to. Trebalo je da pomisli na svoju porodicu i njihovo poštovanje pre nego što je sve to uradio. Wasim Siddiqui ga je pozvao i rekao toliko stvari. Nije imao ništa što bi moglo da ga odbrani. Aditya objašnjava da je njegova ljubav čista. Kako da im objasni da Bog stoji iza svega ovoga? Harsh zna da Zoya ne misli na taj način inače nikad ne bi pristala da se uda za Arshada. Aditya kaže da to mora da joj objasni. On je bio potpuno sam kad je Pooja otišla. Mislio je da nikad više neće moći da voli, da će ostati sam. Danas je shvatio da nikad nije bio sam. Zoya je uvek bila tu za njega. Zna da ga voli. Ne veruju mu? Neće ga podržati? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *