Bepannah – 145. epizoda – Zoya i Aditya se venčaju, Adityu ujede zmija!

Bepannah

Bepannah – 145. epizoda – Zoya i Aditya se venčaju, Adityu ujede zmija!

By  | 

Zoya i Aditya se venčaju, Adityu ujede zmija!

Aditya zaljubljeno pogleda Zoyu koja dođe obučena kao mlada. U pozadini prikazuju sve njihove susrete. Aditya ispruži ruku ka njoj koja je spremno prihvati. Ona sedne pored Aditye. Sveštenik započne rituale. Zoya pogleda Adityu dok se on moli. I on pogleda nju kad ona ne gleda. Oboje se pogledaju čim otvore oči. Oni započnu puju. Neko snima to. 2 konobara podignu te kutije i predaju vence mladi i mladoženji. Aditya jednom uzdigne glavu da bi zadirkivao Zoyu, ali onda srećno pogne glavu pred njom. Ona se nasmeši. I on njoj stavi venac oko vrata i zastane da je pogleda na trenutak. Od danas, on i ona pripadaju jedno drugom. Biće zajedno čak i ako bude postojalo nešto posle života. Zmija je jako blizu Zoyinog vrata.
Noor pokušava da dobije nekoga. Roshana sedi tu skamenjena. Belo gleda Wasima dok suze klize niz njeno lice. Noor kaže da nema vesti o Zoyi. Veoma je zabrinuta za oca. Roshana je moli da uradi nešto. Ne može da ga gleda tu. Moli je da ga izbavi odatle. Noor kaže da će možda moći da odvedu oca kući ako uspeju da dovedu tu Adityu. Roshana je zabrinuta da će ovo mesto samo da mu doda so na ranu ako ostane još malo tu. Neka ga što pre izbavi odatle.
Arjun primeti izraze lica Roshane i Noor. On pita policajca da im da flašice sa vodom. Policajac pristane. Noor zahvali policajcu na flašicama vode.
Arjun razmišlja da namerno ili ne, Siddiqui porodica je u opasnosti zbog njih. Moraće da pronađe Adityu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zoya i Aditya sednu za preostale rituale. Zmija se za sad ne vidi. Ishita i Vatsal srećno obavljaju “gathbandhan”. Aditya i Zoya razmene obećanja/zakletve dok obilaze krugove oko svete vatre. Zoya želi da da neka obećanja pre nego što joj Aditya stavi sindur. Sveštenik joj dozvoli. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *