Bepannah – 149. epizoda – Osoba koja preti Zoyi je natera da popije sok!

Bepannah

Bepannah – 149. epizoda – Osoba koja preti Zoyi je natera da popije sok!

By  | 

Osoba koja preti Zoyi je natera da popije sok!

Prodavac zove Zoyu da potvrdi adresu. Ona mu kaže. Moli ga da je bezbedno donese. To je slika sa njenog venčanja. On se složi. Aditya krišom uđe i ostavi nešto u hodniku. Zoya se smeši kad je Aditya zagrli. Uživa kad je ljudi zovu gospođa Huda, zar ne? On joj zatraži dozvolu da stavi sliku. Sav srećan joj kaže da namesti kako se njoj sviđa. Ona pokuša da skloni sliku i samo što ne padne kad je Aditya uhvati. On pokuša da bude romantičan sa njom dok ona pokušava da pobegne. Njena mangalsutra se zakači za njegovu odeću. On se šali da ga njena mangalsutra voli više od nje. Sad je zaglavljena sa njim. Ona objašnjava da je ona odabrala da bude sa njim. Aditya zaćuti videvši Harsha na vratima. Zoya je okrenuta Harshu leđima, pa zadirkuje Adityu da odgovori. Harsh se šali da je zaćutao videvši ga. I ona zaćuti. Harsh se izvini što nije pokucao na vrata. Zvono na vratima zazvoni. Zoya ponudi da ona ode, ali umesto toga Aditya ode. Harsh kaže Adityi da sačuva svoje poštovanje. Neka joj odgovori. Harsh pokloni sari Zoyi. Njoj se svidi. On je pita da li je sigurna. Ona potvrdi. Večeras će ga obući pa će joj poverovati. Harsh je sav srećan blagoslovi.
Isporučena je slika Zoye i Aditye. Aditya je pokaže Arjunu i zahvali mu misleći da ju je on poslao. Arjun kaže da je ram lep. Izgleda da je zaboravio da ga nije pozvao na venčanje. Nije on to slikao, ali ipak mu zahvali. Aditya je siguran da je Harsh. On kaže Harshu da ga voli i zahvali mu, Harsh pohvali sliku pošto je prvi put vidi. I Harsh negira da je on poručio. Nema žurke povodom venčanja, znači da nema venčanog poklona! Arjun se složi. Harsh kaže Adityi da zahvali onom ko jer to poslao. Aditya se pita ko bi to mogao biti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *