Bepannah – 154. epizoda – Zoya optuži Anjanu pred svima!

Bepannah

Bepannah – 154. epizoda – Zoya optuži Anjanu pred svima!

By  | 

Zoya optuži Anjanu pred svima!

Arjun sedne pored svog brata. Ima toliko ideja da impresionira svoju ženu. Pametno! Aditya kaže da je već to odradio, zato mu je ona danas žena. Ne želi da uzme ovaj odnos zdravo za gotovo. Arjun predloži da kupe nakit za Zoyu. Aditya kaže da mu se pridruži, ali Arjun okleva. Aditya odluči da traži Noorinu pomoć. Arjun mu kaže da ona neće doći, ali Aditya ga ubeđuje da je uteši. Arjun razmišlja da ona nikad neće pristati ako je on bude pitao. Možda pristane ako je on (Aditya) pita. Aditya ga moli da ga razume. Do sad nije priredio Zoyi savršen dan. Želi da to uradi danas. Danas je Navratri. Moli ga da mu pomogne. Arjunu se sviđa ideja. Harsh je čuo ceo njihov razgovor.
Zoya je u nedoumici. Ne može da okrivi Anjanu za ovo! Koja majka može da da otrov rođenoj deci? Međutim, čula je njen glas! Mora da sazna istinu pre nego što bilo šta uradi. Istina mora da bude razotkrivena ako je ona zaista iza svega toga, mora da sazna šta se dešava.
Harsh savetuje Anjanu da misli na Adityu. Mogu ili da zaborave prošlost ili da je prihvate. Aditya staje samo na stranu svoje žene. To su ga oni naučili. Ona kaže da ga ona nije naučila da pogrešno naziva ispravnim ili da slepo sluša naređenja svoje žene. Harsh joj kaže da razume. U vezi Aditye i Pooje je nešto nedostajalo i zato je nekako ostala nepotpuna. On (Aditya) želi da da sve od sebe u vezi sa Zoyom. Neka ga podrži. Ona ga pita šta onda da uradi. On priča o ritualu gde svekrva daje snaji nakit tokom Navratri-ja. Ona nerado pristane. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *