Bepannah – 159. epizoda – Zoya odluči da sve ispriča Adityi!

Bepannah

Bepannah – 159. epizoda – Zoya odluči da sve ispriča Adityi!

By  | 

Zoya odluči da sve ispriča Adityi!

Zoya dođe u svoju sobu. Aditya samo što ne zaspi. Ona se izvini što je kasno došla. On kaže da je upravo hteo da joj pošalje poruku. Ipak je bila sa svojim ocem. Neka mu sve ispriča. Bila je sa ocem. On (Aditya) ne može da spava bez nje. Ona počne da mu priča istinu. Nije išla kod oca. Devojka koja ga je optužila na proslavi je poslata od strane nekoga. Neko pokušava da ih rastavi od kad su se venčali. Ona primeti da je on zaspao. Ispričaće mu sve sutra. Ona pogleda sto. Nakon što odloži telefon, ona ga lepo namesti da legne i poljubi ga u čelo. Nasloni glavu na njegove grudi. Reći će mu istinu i onda će rešiti sve. I ona zaspi.
Wasim je ljut na Roshanu. Sumnjao je u nju kad ga je pozvala na “Dandiya”. Samo je ispunjavao obećanje. Ko joj je dao ulaznice? Noor pita da li sumnja u majku. Ona ih je osvojila na izvlačenju/lutriji. To je bila slučajnost. On uvek sumnja. Ona se okrene i nasmeši se majci. Wasim kaže da ne sumnja u nju. Samo je bio zabrinut. Veče mu je uništeno. Noor takođe kaže isto. Roshana mu da toplu odeću da spakuje. On joj se zahvali. Izvini se. Nije trebalo da se ljuti na nju. Samo je bio jako besan videvši ih tamo. Roshana se nada da neće morati da gledaju dan kad će on morati da se izvinjava njoj. Noor pita oca za rezervisanje leta. Ponudi da ona uradi to, ali on je uverava da će njegov agent da uradi to. Vratiće se čim se sastanak završi. Ide u 4. Ona traži da joj kupi neke stvari. Poslaće mu spisak. Treba da se ukrca na let u 8. On srećan pristane i krene na aerodrom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *