Bepannah – 178. epizoda – Rajvir ponudi Zoyi da provede noć sa njim u zamenu da on oslobodi Adityu!

Bepannah

Bepannah – 178. epizoda – Rajvir ponudi Zoyi da provede noć sa njim u zamenu da on oslobodi Adityu!

By  | 

Rajvir ponudi Zoyi da provede noć sa njim u zamenu da on oslobodi Adityu!

Svi su se okupili zbog Harshovih poslednjih rituala. Aditya dođe tamo u policijskom kombiju sa Zoyom. Aditya pogleda Harshovo telo, a potom u svoju majku. Rajvir pogleda Adityu i Zoyu. Sveštenik traži da stariji sin iskorači napred i da zapali lomaču.  Aditya se seti kako je otišao sa sahrane Pooje i Yasha. Seća se trenutaka sa ocem i iskorači napred. Njihova zadnja rasprava ga progoni. Zoya vidi to. On joj kaže da on nema prava da uradi ovo. Zoya ga pita šta to govori. On ponovi to. Rajvir kaže da je prvi put rekao nešto ispravno. Kako god, samo stariji sin ima pravo da zapali lomaču. Čak ni Bog neće prihvatiti ako ubica uradi to. Nani ih nazove besramnicima. Oteli su im Harsha. Neka bar ne povređuju dušu. Zoya traži od Arjuna da kaže nešto, ali on joj kaže da ne priča sad. Trenutno poslednji put gleda svog puta. Biće bolje da misli o svima drugima umesto što misli samo na svog muža. Moli je da ne pravi scenu tu. On kaže Rajviru da je on (Rajvir) najstariji Harshov sin. On ima pravo da zapali lomaču. Rajvir ponosno uzme da zapali. Pozove i Arjuna da mu se pridruži. Njegov stariji brat je tu. Arjun pogleda Adityu i Zoyu. I Arjun uzme da zapali lomaču. Suza sklizne niz Adityino lice. Arjun i Rajvir zajedno rade poslednje rituale. Zoya je u suzama. Anjana stoji tu u šoku. Svi se mole za dušu. Arjun pridrži majku koja opet zaplače.
Rajvir kaže “Swaha” Nani. Ona se zlobno smeška.
Aditya, Arjun, Zoya i Anjana plaču. Policija odvede Adityu. Zoya ih juri moleći ih da stanu, ali uzalud. Ona se saplete dok trči za njima, ali je Rajvir je uhvati na vreme. Svi odu odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *