Bepannah – 179. epizoda – Nani obezbedi Adityi kauciju!

Bepannah

Bepannah – 179. epizoda – Nani obezbedi Adityi kauciju!

By  | 

Nani obezbedi Adityi kauciju!

Arjun kaže Zoyi da on neće uraditi ništa takvo. Aditya Huda je ubica njegovog oca. Želi da se on bori za njega? Zoya ga podseti da je on i njegov brat. I on je Harshov sin. Neka razmisli. Da li zaista misli da on može da uradi to? Arjun kaže da kao advokat, on razmišlja koristeći mozak. Veruje da je on krivac. Nije ništa rekao u svoju odbranu. Svi dokazi su protiv njega. Uklapa se. Ona istakne da je bio pijan. On kaže da je to još lakši način da se neko ubije. Ko bi drugi to uradio ako ne on? Rajvir? Ne misli da on ima motiv. Ne može da uzme ovaj slučaj. Sad mora da brine o svojoj majci. Lično ona mu je rekla da brine o svojoj porodici. To i radi. Sad u životu ima jedino svoju majku. Sestra ga obavesti da se Anjana osvestila. On ode kod nje. Rajvir klati ključ pred Zoyom. To je ključ bezbednosti njenog muža. Neka ga čuva na sigurnom. Željno će je iščekivati u 8. On ode.
Aditya je u svojoj ćeliji. Harsh ga oslovi. Aditya krene da ga zagrli, ali onda primeti rane na njegovim grudima. On počne da plače, izvinjava mu se. Dotakne ga. Ruke mu postanu krvave. Kako se ovo desilo? Harsh padne. On pogleda svoje ruke u šoku. Neka sklone to sa njegovih ruka! On počne da viče i da trlja ruke o zid.
Zoya pogleda Adityu. Doktor kaže da je Aditya za sad dobro, ali ne može da kaže koliko će to potrajati. Jako je potresen. Danas se spasio, ali neće uvek biti neko tu da ga spašava. Prebacuje ga na normalno odeljenje. Može da ga vidi. Zoya uđe u sobu. Sedne pored Aditye. Ruke su mu zavijene. Ona mu dotakne ruke i on se probudi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *