Bepannah – 182. epizoda – Noor i Arjun se sretnu!

Bepannah

Bepannah – 182. epizoda – Noor i Arjun se sretnu!

By  | 

Noor i Arjun se sretnu!

Anjana prisloni doktora uza zid. Ovako će brinuti o njegovoj majci? On je želeo da je hospitalizuje! Nisu mogli da brinu o njoj ni jedan dan! Tužiće ovu bolnicu ako se išta desi njegovoj majci. Ona mu je sad jedina porodica. Lično će spaliti ovu porodicu. Doktor prizna da je to bila greška. Traže je. Neka je što pre nađu. Sestre tračare o Anjani. Neka žena dođe i upiše se u registar. Sestra joj da fajl i karticu. Dodeljena joj je noćna smena sa doktorom Khannom. One čuju neku buku i odu napolje da pogledaju.
Anjana ima problema dok vozi kolica po putu. Doziva Harsha. Kola u velikoj brzini prolaze. Sestre i bolničari su uplašeni zbog spašavanja. Aditya se raspituje za majku u bolnici. Sestra obavesti Adityu da je Anjana na ulici. Može da doživi nesreću. Doktor i Aditya istrče napolje. Kamion se približava Anjani. Ista devojka je spasi. Anjana je uhvati za ruku, ali šokirana je videvši devojku. Ona? Svi potrče ka Anjani. Sestre hvale devojku zbog toga što je uradila. Anjana pita devojku da je povede sa sobom. Ti ljudi su jako loši. Aditya potrči ka majci. Devojka ode. Anjana ga pita zašto ju je ostavio samu. On je obeća da je nikad više neće ostaviti samu. Druga devojka dođe da pozove onu devojku unutra. Doktor Khanna je zove. Njena marama padne na Adityu dok se vraća unutra. Aditya je izgubljen na trenutak. Anjana kaže Adityi da ju je devojka danas spasila. Bila je jako dobra. Osetila je kao da je već poznaje. Ne zna šta bi se desilo da nije bilo nje. On je uverava da on ne bi dozvolio da joj se išta desi. Sestre je uvedu unutra. Aditya pita sestru da pronađe devojku koja mu je spasila majku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *