Bepannah – 183. epizoda – Misteriozna devojka brine o Anjani!

Bepannah

Bepannah – 183. epizoda – Misteriozna devojka brine o Anjani!

By  | 

Misteriozna devojka brine o Anjani!

Aditya je u ćeliji. Njegov prijatelj (Kunal) uđe. Inspektor i Kunal započnu razgovor. Mili takođe dođe tu. Kunal kaže da Aditya ne želi da dolazi tu. Oni su ti koji ga stalno zovu tu. Inspektor kaže da on dolazi tu iz nekog razloga čak iako oni ne žele to. Njih dvoje vode tako veliku advokatsku firmu, a ipak ne poštuju pravila! On kaže da oni na taj način pokušavaju da saznaju više o zakonu. Neka prestanu da troše vreme na lažne kriminalce. Inspektor kaže da to neće upaliti svakog puta. Biće dugo unutra jednog dana. Aditya mu kaže da požuri. Kunal daje gospodinu Yadavu švajcarskim čokoladicama. Mili ga pita da li je išao u Švajcarsku. Kunal da kutiju Yadavu. Kako su mu deca? Njegov sin polaže ispite, zar ne? Yadav kaže da je on mnogo obavešten. Kunal kaže da čovek treba da drži prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže. Oni su prijatelji. Bore se za zakon i red. Lično mu garantuje da se ovo neće ponoviti. Yadav mu kaže da plati novčanu kaznu i onda neka vodi Adityu. Neka odnese i te čokoladice. On ima šećer. Kunal kaže da možda te čokolodice pojede on, njegova deca ili neko drugi, ali on ih neće vratiti natrag. Platiće novčanu kaznu.
Arjun da uputstva svima. Noorin šef predstavi Arjuna Noor. On hvali Noor pred Arjunom. Neko ga pozove pa on ode u drugu kompaniju. Arjun pita Noor kako je. Ona kaže da je dobro. Kako je on? On kaže da je došao da je poseti pre nego što je napustio Mumbaj, ali vrata su bila zaključana. Ona kaže da objašnjenja nisu potrebna. Misli da je važnije ono što rade tu od njih oboje! Ona ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *