Bepannah – 184. epizoda – Susret Aditye i Zoye!

Bepannah

Bepannah – 184. epizoda – Susret Aditye i Zoye!

By  | 

Susret Aditye i Zoye!

Aditya dovede Anjanu kući i ostavi je da spava. On kaže slugi da je pazi u slučaju da se probudi. On ide na sastanak. Sluga potvrdi. Aditya ga upozori da ne mrda odatle. Sluga opet potvrdi.
Arjun se uhvati za glavu. Noor se zabrine. Jako joj je žao. Ona donese kutiju prve pomoći i počne da mu tretira ranu. On je smiruje. To je mala povreda. Ona ga uhvati za ruke. Ona zažmuri i oni se poljube.
Aditya je na sastanku. Mili čeka ispred. Drema dok ga čeka. Klijent ode. Mili dođe kod Aditye i ugleda ga kako spava na stolici. Ona podigne papire i stavi mu ruke jednu preko druge. Pokrije ga šalom. Približi mu se da ga poljubi u obraz kad mu telefon zazvoni. Mili odbije poziv i sve lepo složi. Nasmeši se videvši Adityu kako mirno spava. Pošalje mu leteći poljubac i ode.
Aditya je uznemiren dok spava, proganjaju ga sećanja na zadnju godinu. Probudi se i šokiran je videvši 12 propuštenih poziva. On pozove svog slugu i sazna da se Anjana povredila. Ujutru je počela da viče. Pokušali su da je smire, ali ona je počela da beži. Pala je sa stepenica. Kunal ju je odveo u bolnicu. Aditya je ljut jer oni ne mogu ni za šta da se pobrinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kunal i Aditya su u bolnici. Aditya krivi sebe za ovu nemarnost. Nije trebalo da tako ostavi Anjanu. Kunal mu kaže da ne može biti na dva mesta u isto vreme. Trebaju ga i klijenti i majka. Mogu da drže sastanke preko interneta. Doktor kaže Adityi da je pripravnica pristala. Bila je tu kad je njegova majka došla na zašivanje. Tad se predomislila. Aditya mu zahvali. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *