Bepannah – 185. epizoda – Anjana pokuša da se ubije, Zoya se vrati u kuću!

Bepannah

Bepannah – 185. epizoda – Anjana pokuša da se ubije, Zoya se vrati u kuću!

By  | 

Anjana pokuša da se ubije, Zoya se vrati u kuću!

Aditya pita Zoyu šta radi tu. Zašto je došla? Ona mu kaže da je zaboravila telefon. Došla je po to. Anjana ga pita zašto viče na njenu vilu. Neka ne bude zao prema njoj. Aditya se seti doktorevih reči. On kaže Mili da odvede Anjanu unutra i otkaže zabavu. Anjana mu kaže da bude dobar prema vili inače će ga udariti. Svi odu.
Aditya podseti Zoyu da ništa nije ostalo među njima. Napustila je i njega i tu kuću mnogo pre. Zašto je tu? Nije hteo da ona (Zoya) spušta pogled pred Anjanom. Anjana misli da ona (Zoya) može da je spasi, ali kako ona može da spasi njegovu porodicu kad nije mogla da bude sa svojom! Zoya ga upozori da vodi računa. Nije došla ništa da uzme. Ona je tu samo zbog Anjane. Uverava ga da mu neće biti na putu. Nažalost, ne može da izbegne da gleda njegovo lice. On kaže da će on brinuti o njegovoj majci. Ona ga pita kako će brinuti o majci kad nije u stanju ni da brine o sebi.
Roshana da čaj Noor. Ona primeti da je Noor malo izgubljena. Je li dobro? Da li je nešto muči? Noor se seti susreta sa Arjunom. Roshana kaže da oseća da je ona (Noor) izostavila nešto. Da li se svađala sa nekim? Da li joj je neko rekao nešto? Noor negira. Sve je bilo jako dobro. Ljudi su bili jako dobri. Samo o tome razmišlja. Nedostajali su joj Wasim i ona pa je došla kući. Roshana joj kaže da ne okleva da podeli bilo šta sa njom. Njena sreća joj je najbitnija. Noor je zagrli. Zna to jako dobro. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *