Bepannah – 186. epizoda – Kraj serije!

Bepannah

Bepannah – 186. epizoda – Kraj serije!

By  | 

Kraj serije!

Dečko pusti Zoyu da uđe. Ona prilazi lešu sećajući se Yashove smrti. Ona krene da podigne pokrivač kad joj inspektor kaže da to nije Adityino telo. Telo je identifikovano. To je unuk ove žene. On ih je samo doveo tu. Zoya se okrene i ugleda Nani i Adityu na vratima. Nani tužna uđe. Rajvir! Zoya ih zbunjeno pogleda. Nani plače izgovarajući Rajvirovo ime. Izgubili su od nje (Zoye). Ona (Nani) je izgubila. Aditya tužno gleda Zoyu. Nani sklopi ruke pred Zoyom tražeći oproštaj. Podsticala je mržnju i u svom i u Rajvirovom. Rekla mu je da se osveti, ali šta su dobili zauzvrat? Moli je za opraštaj. Ne zna kako će im oprostiti ono što su uradili njoj, Adityi i njenoj porodici. Možda im Bog oprosi ako im ona oprosti. Bog nije oprostio Raju (Rajviru). Pozvao ga je. Kaže Rajviru da je povede sa sobom. Kako će živeti bez njega? Zoya stoji tu sa suzama u očima. Nani ode odatle. Aditya dobije poziv i izgovori Anjanino ime. I on i Zoya otrče kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zvono na vratima zazvoni. Roshana otvori i ugleda Arjuna kako stoji na vratima. On uđe nakon što dobije njenu dozvolu. Wasim i Noor sede na sofi. Wasim je šokiran videvši ga tu. Noor se okrene da vidi ko je. Arjun kaže da zna da on (Wasim) ne razume njega i njegovu porodicu, ali došao je da mu kaže nešto ostavivši to i svoju prošlost po strani. Wasim mu dozvoli da priča. Arjun prizna da voli Noor. Roshana stane uz njega. Arjun kaže da mu je život zadao mnogo bola, ali on je zauzvrat je tražio samo Noor. I ona njega voli, ali mu neće reći to (Wasimu) pošto njega (Wasima) voli više nego njega (Arjuna). Želi da je oženi i želi njegovu i Roshaninu dozvolu. Wasim stane između njih. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *