Boja strasti 8 epizoda - Turske-Serije.Net

Boja strasti-El color de la pasion

Boja strasti 8 epizoda

By  | 

Boja strasti 8 epizoda

Marcelo u uredu pokušava stupiti u kontakt s Federikom, ali ne može ga dobiti.Čuvar kuće ga zove da mu javi da je čuo pucanje u stanu. Marcelo dolazi u stan i nalazi brata kako leži na podu, mrtav. Marcelo odlazi majci skrhan od bola i kaže joj da je Federiko počinio samoubistvo. Milagros mu prebacuje i govori mu da ga je on odgovoran za njegovu smrt.

Marcelo nalazi Rebekinu mindjušu u svom stanu. Policija doveze Marcelu Federikove stvari. Marcelo nalazi Federikov tel. i zove Adrianu.Lucía se javi, Marcelo kaže da želi razgovarati s Adrianom Murillo, a ona mu spusti slušalicu.

Nora poseti Rodriga, želi ga poljubiti,ali on kaže da je ono što se medju nima desilo bila greška. Rodrigo govori ocu šta se dogodilo s Norom. Lucía počne dobijati anonimna pisma o Rodrigovoj neveri. Nora joj savetuje da sve raščisti sa njim.

Amador naredi da Rodrigo odnese cveće Lucíji. Ona pokazuje Rodrigu anonimno pismo i on je moli da mu veruje i poljubi je. Nora ih gleda s prozora. Rebeka dolazi očajna, shvati da je izgubila mindjušu u Federikovom stanu. Govori da se ne oseća dobro. Nora kaže Rebeki da Lucía dobija anonimna pisma. Lucía se javlja na Rebekin mobilni telefon. Neko traži Adrianu Murillo. Uznemiri se i kaže Rebeki da neko traži njenu majku.Rebeka se iznenadi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *