Car Ašoka Veliki ( 11. ep.) - Zver otima Ashoka!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki ( 11. ep.) – Zver otima Ashoka!

By  | 

Car Ašoka Veliki ( 11. ep.) – Zver otima Ashoka!
Prevod: Sara. Hvala! 😀

Na sudu, Sushim poteže na Simaka, on baca nož na njega, Simak se sklanja.Iza Simaka je maskirani Ashok koji hvata nož.Svi su zapanjeni kad ga vide.Bindusar kaže da je dosta za danas.Achari kaže Sushimu da treba pondeti kaznu jer se tako ‘igra’ oružjem.Noor govori da Charu sihurno neće reći ništa svome sinu, Simaku jer je on napao njenog sina.Bindusar govori da su braća i da se trebaju slagati kao on i Justin, on doda da će Sushim postati dobar car ako kontroliše bes, doda da je bes neprijatelj i može da učini da izgubi kontrolu.

Bindu nakon izrečenog govori da otpočne zabava, Ashok je tu maskiran sa prijateljima.Ashok se skalnja, vojnik ga zaustavi i kaže da kad su ulazili bilo je troje, a od kud četvrti?Jedno dete počinje da se zabavlja, skače i igra, ostali se pridružuju.Oni padaju jedni na druge.Ashok se pridružuje, i svi uživaju u njihovim akrobacijama.Ashok kasnije ode. Ashok dolazi u kraljevskoj kuhinji, priseti se kako je rekao deci iz štale da će učiniti da jedu kraljevsku hranu.Ashok počinje da prikuplja hranu kada Sushim stavlja ruku na njegovo rame.Sushim dovodi Ashoka na sudu, govori BIndusaru da je odao poštovanje ovom dečaku, doda da je ovo realnost kada ga je uhvatio da krade hranu iz kuhinje.Bindu pita Ashoka da li je krao hranu, Ashok kaže da je ovo istina, ali je bio prinuđen, govori da je pronašao hranu u štali koju čak ni konj nije želeo jesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *