Car Ašoka Veliki – 277. epizoda – Ashoka kazni Agnibahu-a! - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 277. epizoda – Ashoka kazni Agnibahu-a!

By  | 

4

Car Ašoka Veliki – 276. epizoda – Ashoka kazni Agnibahu-a!
Prevod: Sindella. Hvala! 🙂

Dharma se izvinjava Bogu što laže Ashoka: ” Ovo se desilo prvi put u životu. Ashoka će biti povređen saznavši ovo. Možda će izgubiti svoje poverenje u mene. Ne može biti tužnijeg slučaja od ovog za majku. Molim te, pomozi mi!”
Vasantsena nastavlja da traži Dharmu.
Dharma nastavlja da se moli: ” Boginja se uvek rodi na zemlji kad zlo nadmaši dobro. Moj sin te treba upravo sad. Pomozi mu! Nemoj ga kazniti zbog moje prevare.”

Svi građani su se okupili da vide Ashoka i Kaurvaki na konju. Njihova vera je u njega (Ashoka) i ‘dharmu/religiju’ je ponovo oživela. Veruju da će im Ashok pomoći da steknu slobodu. Uzviču ‘ Jai Janani! ‘ Agnibahu je primoran da prati Ashokovog konja pošto su mu ruke vezane konopcem. Ashoka drži drugi deo konopca u njegovim rukama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anand obavesti Acharya Devratha da je Ashok spasio Kaurvaki, i da je Nayak poražen. Acharya Devrath ga zagrli. Obojica izađu napolje.

Kichak čuje zvuk zvona. Vasantsena mu kaže da je već proverila na tom mestu, Dharma nije tamo. Kichak je uporan, upravo je sad čuo zvuk zvona. Vasantsena to nazove njegovom iluzijom. Komandant ih obavesti da niko od njih nije uspeo naći Dharmu nigde. Kichak mu naredi da mu od bilo kud dovedu Dharmu po svaku cenu. Dodaje da ne želi izgubiti ovu šansu da učini Ashoka slabim.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *