Car Ašoka Veliki – 305. i 306. epizoda - Nicator dolazi u Patliputru, Ashoka odlazi u Kalingu da vrati tron i poštovanje Jagnnath-u! - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 305. i 306. epizoda – Nicator dolazi u Patliputru, Ashoka odlazi u Kalingu da vrati tron i poštovanje Jagnnath-u!

By  | 

Car Ašoka Veliki – 305. i 306. epizoda – Nicator dolazi u Patliputru, Ashoka odlazi u Kalingu da vrati tron i poštovanje Jagnnath-u!
Prevod: Sinderella. Hvala!

305.epizoda:
Kaurvaki priča u Ashokovu korist. Bindu je pita da pozove svog oca. Kaurvaki ode. Dharmi ispadne diya iz ruke i Bindu se iznenadi videvši je.

Ashoka je povređen što je naneo bol ocu. Ljuti se na sebe. Vojnik ga informiše da je Bindu pozvao sve, uključujući i njega (Ashoka). Ashoka je zbunjen pošto je malopre Bidnu rekao da neće ni lice da mu vidi.

Nictator i Mir Khurasan spremaju plan kojim će napasti Magadh-a. Khurasan je zabrinut o Ashoki, on može učiniti sve da spasi Magadh. Nictator veli da će Simak pronaći neki način da zaustavi Ahsoka.

Ashoka dođe kod Bindu-a. Bindu ga pita koliko još želi da ga povredi. Kaže mu o Kaurvaki. Ashoka je siguran da Ashoka nije imala pogrešne namere. Bindu im kaže razlog što ih je pozvao. Vreme je da se Maharaj Janatath vrati u Kalingu i povrati svoju poziciju. Vojskom će upravaljati Ashoka.
Svi odu, Bindu kaže Ashoki da stane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bindu upozorava Ashoku da riznica može platiti vojsku samo ovaj mesec. Neka pazi šta radi.

Nictator je srećan pošto Ashoka im neće moći stati na put.

Ashoka ode do Dharme. Uzme blagoslove. On, Kaurvaki i Dharma se zagrle.

Ashoka ode sa trupom, ali ima osećaj da ovo nije pravo vreme.

Unani vojnik donese Nictatorovu poruku u Patliputru. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *