Car Ašoka Veliki – 316. epizoda - Ašoka uspeva ući u Magdh! - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 316. epizoda – Ašoka uspeva ući u Magdh!

By  | 

12

Car Ašoka Veliki – 316. epizoda – Ašoka uspeva ući u Magdh!
Prevod: Sinderella. Hvala! 😀

Sushim i Ahsoka su blizu Patliputre. Sva vrata su zatvorena. Sushim podeli da je izašao kroz tunel. Siguran je da je (tunel) do sada zatvoren. Sve kraljice su bile u tajnoj sobi. Dodaje da Mir Khurasan zna svaki kutak palate, pa je verovatno pronašao sve kraljice do sada. Ashoka se nada da ne stignu prekasno u Patliputru.

Simak podigne mač da povredi Bindu-a, ali ga Dharma pita da stane.
Ona se obrati Nicatoru: “Samo si rekao da je Acharya Chanakya mrtav. Kako si zaboravio da njegov san i dalje živi? Njegov učenik je i dalje ovde. Moj sin Ashoka je i dalje živ. On neće umreti, dok ne uspe (da ispuni Chanakyin san i ujedini Indiju). Ako neko pokuša da povredi njegovog oca, onda će zasigurno umreti. Seti se, šta se desilo sa Noor? Neće poštedeti nikoga ako povrediš njegovog oca. Sam je pobedio nad Takshshilom. Kako onda ne može spasiti svoj dom? Može uništiti sve dok je živ. Vaša igra će biti gotova čim on zakorači ovde.”
Mir Khurasan govori da Dharma zapravo izgleda glupo, ali nije, u pravu je. Moraju držati Bindu-a živog da uhvate Ashoku. Sushim takođe nije uhvaćen.
Dodaje: “Ako ubijemo Bindu-a pre nego što uhvatimo Ashoka, onda nećemo učiniti nikakvo dobro. Možemo ih oslabiti držeći Bindu-a kao zarobljenika!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *