Car Ašoka Veliki – 322. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 322. epizoda – Bindu oduzima Ashoku poziciju Yuvraaj-a!

By  | 

1

Car Ašoka Veliki – 322. epizoda – Bindu oduzima Ashoku poziciju Yuvraaj-a!
Prevod: Sinderella. Hvala! 😀

Ashoka kaže Bindu-u da se odgovor na njegovo pitanje krije u drugom pitanju.
Pita ga: “Mogu li?”
Bindu potvrdno klimne glavom.
Ashoka počne, prvo pitajući ga: “Šta ti se desilo? Vera koju si imao u mene i koja je bila nepokolebljiva čak i nakon Drupadove smrti, sad…. Dao si mi šansu da objasnim svoj stav, čak i kad mi niko nije verovao! Šta god da sam uradio pre odlaska u Takshshilu, uvek si mi verovao. Šta se desilo otkada sam se vratio od tamo, pa sumnjaš u svako moje delo? Gde je tvoja vera (poverenje) u mene nestala? Šta sam uradio, pa sam pao u tvojim očima danas? Moj je zločin što sam odabrao da ukinem Das tradiciju? To je zato što sam doneo tu odluku po svom? To je laž! Istina je da se svaka moja odluka zasniva na razmišljanju šta bi ti ili Acharya Chanakya uradili, ili rekli mi u nekoj određenoj situaciji. Slažem se da sam se raznežio i napravio najavu. Ali sam bio jasan da će biti završeno/odlučeno nakon tvoje završne reči. Pre toga, situacija se omakla kontroli. Doneo sam tu odluku za dobrobit građana. Koliko ja znam, to je od najveće važnosti za tebe. Nisam mogao zamisliti da će moje reči biti uvrnute/preokrenute pred tobom i učiniti da padnem u tvojim očima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *