Car Ašoka Veliki – 323. epizoda - Ashoka saznaje istinu o Simaku! - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 323. epizoda – Ashoka saznaje istinu o Simaku!

By  | 

6

Car Ašoka Veliki – 323. epizoda – Ashoka saznaje istinu o Simaku!
Prevod: Sinderella. Hvala! 😀

Kaurvaki ne može dobro da spava, sanja kako je Ashoka u nekoj nevolji. Probudi se vičući Ashokovo ime. Njena Dassi (služavka) Bela dođe tu. Kaurvaki je zabrinuta za Ashoka, veli da je njegov život u opasnosti. Dasi Bela je upozorava da izgovara Ashokovo ime, ili će je Maharaj Jagannath. Kaurvaki kaže da će ići kod Ashoka da se uveri da je dobro. Bela to nazove nemogućim, ali je Kaurvaki odlučna, smislila je i plan.

Ramayana path počne u Patliputri. Sushim razmišlja o tantricovim rečima i pita se kako će se osloboditi Ashoka. Shubhrasi počne čitati Ramayana path. Čita o dobroti i zlu. Kad kaže da zli ljudi neće preživeti i nakon što steknu sve, Sushim i Charu pogledaju jedno u drugo. Acharya RG gleda u mrtva tela Mir-a i Nicatora, te razmišlja o Chanakynim rečima. Dođe jedan vojnik i dade mu papir.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Acharya RG pokaže taj isti papir Ashoku i obavesti ga da su ga pronašli u Mir Khurasanovoj odeći, to je mapa njihovog novog tunela. Ashoka zaključuje da je neki insajder umešam, a u palati samo dve osobe znaju Unani jezik – Rajmata Helena i Simak.

Simak odlazi u zatvoru da vidi Helenu. Ljut je što su ubijeni Mir Khurasan i Nicator. Barem je ona živa, nije siroče. Helena mu počne govoriti o ironini, njenom ocu nije ni sekunde trebalo da kaže da je ubiju. Ali, Ashoka, koji je mogao ubiti, je spasio. Iako zna šta je sve učnila protiv njega i njegove majke koja mu je sve na svetu, opet je (Ashoka) spasio. Ubeđuje Simaka da postane član Maurya porodice. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *