Car Ašoka Veliki – 350. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 350. epizoda

By  | 

1

Car Ašoka Veliki – 350. epizoda
Prevod: Sinderella. Hvala!

Ashoka je ljut na Acharya Radha Guptu, Nayaka i Acharyu: “Vi ste planirali pravac i tok mog života? Kako ste mogli? Mislili ste da neću ništa shvaiti? Acharya je nazvao sebe mojim privrženikom, ali se on nije brinuo za mene već za nekog drugog. Pratio si (misli na Acharyu) naredbe Acharya Radha Gupte!”
Acharya mu odgovori da je to radio samo za njega (Ashoka).
Ashoka se još više razbesni: “Meni za volju?! Nije bilo za mene kada ste kovali zaveru iza mojih leđa! Acharya Radha Gupta, ti dobro znaš koliko ja mrzim kovanje zavere i planiranje. Niste mogli pomisliti kako bih se osećao kad bih saznao istinu? Ne mogu razlikovati između vas i mojih neprijatelja nakon onoga što ste mi uradili!”
Acharya RG odgovara da je njegova prva dužnost da ga spasi od neprijatelja. Dodade da je morao to uraditi, pritom oslovivši Ashoka imenom.
Ashoka ga ispravi: “Samo Chand! Ashoka je odavno ubijen!”
Nayak i Acharya RG pokušavaju da ga urazume. Acharya RG mu govori da je morao uraditi nešto kako bi ga doveo ovde, jer ne može da ide u Patliputru. Rani Dharma nije mogla da zna za to. Špijuni Magadh-a ga (Ashoka) svuda traže dok se stanje Patliputre pogoršava. Ashoka mu odbrusi da nije zainteresovan za Patliputru i Magadh. Kad god se spomene Patliputra, samo vidi i misli na četiri osobe koje su povredile njegovog Guru-a, majku i njegovog malog brata. Neće se osećati mirno dok ih ne kazni. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *