Car Ašoka Veliki – 360. i 361. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 360. i 361. epizoda

By  | 

1

Car Ašoka Veliki – 360. i 361. epizoda
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

360. epizoda
Ashoka prebacuje Bindu-u da se dešava nepravda u Patliptru i Das tradicija, a za to neka pita svog voljenog sina koji se bavi unutrašnjim poslovima – Sushima! Sushim se pravda da ne zna ništa, poznaje samo Nirankusha a ne Gondnu. Kaurvaki i Devi pričaju. Devi je pokuša ubediti da bude sa Ashokom i pomogne mu da ispuni san o ujedinjenoj istini. Kaurvaki nekako pristane. Devi je zagrli. Ashoka je u palati, zapreti Simaku da će ga kazniti. Potom naleti na Sushima koji ga upozorava da će mu ovo biti poslednja noć. I Ashoka isto odvrati njemu. Nayak i Acharya RG pričaju o Ashoki, Acharya RG je uveren da će Ashoka ispuniti Chanakyin san. Ashoka je obučen u kraljevsku odeću, gleda u mač Chandragupte Maurye. Odlazi u dangal arenu gde se nalazi i Sushim. Priprete jedan drugom, te počnu da se mačuju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *