Car Ašoka Veliki – 365. i 366. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 365. i 366. epizoda

By  | 

BeFunky Collage

Car Ašoka Veliki – 365. i 366. epizoda
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂
365.epizoda

Devi se srdačno pozdravi sa Vitom. Zatraži pomoć, Vit pristane da joj pomogne. Kaurvaki se zahvaljuje Changi što joj je pomogla. Devi dođe sa Vitom i ukaže mu na Kaurvaki. Ispriča mu sve o njoj i Ashoki. Vit se složi. Dolazi u hodniku sa Kaurvaki, gde je u toku raspodela soba princezama. Anindini se ulizuje, ali joj Vit ukaže na sobu pored Sushimove, a Kaurvaki zada Ashokinu sobu. Kaurvaki skida sa sebe nakit i baca ga. Ashoka dođe i žali se što mu je zauzela sobu. Dharma dolazi tu i grdi Ashoka, a Kaurvaki koja se nalazi iza Ashoka da je Dharma ne vidi se raduje. Dharma ode, a Ashoka i Kaurvaki se svađaju po običaju. Devi dolazi i razjasni da je došlo do greške u podeli sobe. Sa druge strane, Chanda i Sushim imaju lep zajednički trenutak. Kaurvaki je sad u svojoj sobi, tu je i Devi koja je pokušava ubediti da ne ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *