Car Ašoka Veliki – 370. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 370. epizoda

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 370. epizoda
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

1.scena
Lokacija: Teren (polje)

Siamak pronalazi Ašokinog konja na ispašu i odlučuje da ga povredi na nozi kako bi ga oslabio. Tako bi se i Ašoka, kad bi uzjahao konja, povredio a možda i umro. A pošto je to povezano sa Sušimom, i on (Sušim) bi se suočio sa smrtnom kaznom. On potom izvadi nož i krene da povredi konja, ali na kraju dobije jak udarac od Garuda (konja). Nervira se kako su čak i konji i životinje odani Ašoki. Užurbano i ljutito ode.

U međuvremenu, Princeza Čanda izgleda se moli konju, da bude sa njom, jer je jako uplašena. Sušim dolazi i pita je kako može biti toliko uplašena od običnog konja, a planira da se uda za njega. Čanda se pravda kako ima samo problem da se popne na konja, ali posle toga nema problema. Sušim je napeto pogleda, te ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kaurvaki je ljubomorna gledajući Ašoka kako se namerno približava Anindini pod izgovorom da je uči streljaštvu. Ašoka razmišlja da je sa Anindini, ali njegov cilj i koncentracija su mu negde drugde. Kaurvaki prati Ašokin pogled i shvata da je namenjen Sušimu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *