Car Ašoka Veliki – 385. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 385. epizoda – Ašoka traži od Kaurvaki da ode!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 385. epizoda – Ašoka traži od Kaurvaki da ode!
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

Bindu i ostali članovi kraljevske porodice izađu ispred palate. Ugledaju magarca tamo. Bindu signalizira Najaku da uzme poruku. Najak čita poruku. Bindu ga pita da čita naglas. Najak mu govori da će se iznenaditi. Ne počinje da čita, pa mu Ašoka uzme poruku.
Počne čitati: “Zar se ne sećaš….”
Potom i Ašoka stane sa čitanjem. Bindu zahteva da čita naglas.
Ašoka opet počne čitati: ” Zar se ne sećaš da magarci uzimaju poruke za magarce, ne za konje? Ja volim pse. Njihovi repovi ne stoje uspravno i uvek su odani svom vlasniku. I ja isto imam jednog tako odanog psa koji se zove Nirankuš. Znam da ga trebate. Možete uraditi bilo šta, ali ga ne možete izvući odavde. Mogu da vam ga dam. Ali imam uslov zauzvrat. Želim da Ašoka sam dođe i vidi Nirankuša. Ali, kako će me on pronaći? Da li će moći da me pronađe? Znam da je jedan od kandidata za tron. Mnogo sam čuo o njemu, posebno o Čandu Ašoki. Morate poslati Ašoku ako želite da dobijete Nirankuša. Posledice neće biti dobre ako pokušate da uradite nešto drugo umesto onog što sam tražio – Virat!”
Ašoka zgužva pismo nakon što ga pročita. Bindu kaže da je sve razumeo, osim to ko je Virat. I zašto insistira da Ašoka ide sam i bez oružja? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *