Car Ašoka Veliki – 392. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 392. epizoda – Pojavljuje se misteriozna žena koja navodno želi pomoći Ašoki!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 392. epizoda – Pojavljuje se misteriozna žena koja navodno želi pomoći Ašoki!
Prevod: Sinderella. Hvala! 🙂

Devi kaže Kaurvaki da je Ašoka prihvatio nju i njenu ljubav nakon toliko godina, a na kraju, ona (Kaurvaki) je bila okrivljena za sve. To je tako ironično. Kaurvaki odgovori da ono što lako dobiješ nije tako privlačno. Ovo je moralo da se desi. Ašokino i Kaurvakino ujedinjenje će staviti tačku na dugom neprijateljstvu između dve države. Već je znala da neće biti lako, ali da će biti moguće zbog Ašoke i Mata Darme. Vreme je takvo, stvaraju se razliku između njih, ali ništa ne može stati između Kaurvaki i Ašoka. Devi je pita od čega je napravljena. Odakle dobija toliko snage? Kaurvaki ističe da oni pre razmišljaju o domovini nego o sebi. Kada domovina postane prioritet, onda ništa drugo nije važno. Domovina je od najveće važnosti. Bog je obeležio Ašokino ime u njenim rukama. Oni (Ašoka i Kaurvaki) su imali prijatelja poput nje koji je žtrvovao mnogo toga da ih ujedini. Nada se da će Ašoka uspeti da dobije pravdu za Najakovu smrt.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ašoka imenuje svoje špijune i vojnike na dužnosti: “Ne napuštajte nijedan ugao. Uzmite ljude u vaše ruke za koje mislite da mogu biti krivci. Posebno držite na oku one koje se bave Unani (grčkim) lekovima i lekovitim biljima.”
On potom zaduži i Ačarju RG da postavi posebnu grupu ljudi da motri na članove kraljevske porodice. Hoće rezultate! Vojnici odu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *