Darmini voljeni su skrhani zbog njene smrti!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 422. epizoda – Darmini voljeni su skrhani zbog njene smrti!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 422. epizoda – Darmini voljeni su skrhani zbog njene smrti!
Bindu i Ašoka se probude. Bindu se čudi što se Darma još nije probudila. Ašoka smatra da joj je potrebno još odmora i savetuje Bindua da je ne budi. Darmina ruka je stegnuta u pesnicu, ali oni to ne primećuju.
Ašoka ode u svoje odaje gde zatekne Devi koja ga savetuje i grdi da odmori. Ašoka se smeje i kaže da je preuzela ulogu njegove majke, i ona ga isto tako grdi. Devi mu kaže da niko ne može zauzeti mesto jedne majke, ali ona bi mogla poput njegove majke da mu izmasira glavu, što i učini.

Raj Vaid odlazi da proveri Darmino stanje i šokira se kad shvati da je mrtva. Bindu je u šoku, bolu i neverici. Pokušava probuditi Darmu. kaže kako je otišao da joj donese vodu i ona od tada mirno spava. Raj Vaid veli da je odavno umrla, verovatno u snu. Bindu i dalje ne veruje da ga je voljena žena napustila i krikne njeno ime. Devi, Ašoka i Vit pojure da vide šta se događa, kao i ostali. I oni se zgranu kad saznaju za Darminu smrt. Vit neutešno plače, dok je Ašoka, baš kao i prvobitno Bindu, u neverici i ponavlja kako majka samo spava, kako će se probuditi, obećala je da će biti tu da gleda Vita kako raste i kako on stvara ujedinjenu Indiju. Bindu ga uhvati i okrene ka sebi, odmahuje glavom. Ašoka pokuša da uteši Vita govoreći mu da im je majka dobro. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *