Ašoka uguši Siamaka!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 430. epizoda – Ašoka uguši Siamaka!

By  | 

1

Car Ašoka Veliki – 430. epizoda – Ašoka uguši Siamaka!
Siamak obriše znoj sa čela. Međutim, kad se okrene zgrane se i ukoči kad ugleda Ašoku kako sedi na tronu sa lancem u rukama. Prikazuju nam kako je Ašoka uspeo da se oslobodi okova. Ašoka kaže Siamaku da je sve to uradio (Siamak) zbog tog trona. To je bio njegov jedini san. Voleo bi da ga ubije sad kad je toliko blizu svog sna. Siamak odbrusi da je već ubio jednog sina Magadh-a, a sad će ubiti i njega i omogućiti Unanijima da vladaju Magadh-om. Unaniji će vladati celom Indijom. Ašoka svaki udarac koji zada Siamaku nameni za neko njegovo zlodelo. Ovaj pobegne odatle. Ašoka mu dobaci da je on njegov Kaal, neka beži kukavica jedna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahamatya se prenerazi kad začuje Ašokone povike. Uspe da se oslobodi i pobegne ostavljajući Sušima samog.

Ašoka pronađe Siamaka i gadno ga prebije. Seti se kako je našao njegov ukrasni dragi kamen. Kaže kako nije mogao spasiti svoju majku, ali može spasiti njen san. Neće poštedeti nikoga ko popreko pogleda njegovu domovinu. Gurne Siamaka na pod i kaže mu da ima par poslednjih minuta da razmisli o svim nedelima i nepravdama koje su nanete njemu i njegovoj porodici od strane Nikatora, Mira, Helene, njegove majke i oca. Darma je isto tako bila mučena i sad će i on dobiti isto. On uguši/zadavi Siamaka. Skine potom narukvicu sa svoje ruke i ostavi je na Siamakovom beživotnom telu. Ode odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *