Car Ašoka Veliki – 431. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 431. epizoda

By  | 

6

Car Ašoka Veliki – 431. epizoda
Prevod: S. Hvala!

Videvši Devi u pećini, Ašoka pomisli da mu je ona spasila život, a ne Kaurvaki. Izvinjava joj se što nikad ništa dobro nije učinio za nju i što ona prolazi kroz bol zbog njega. Kaže joj da se presvuče pošto je mokra i počela je da kija. Devi stavi tkaninu između njih kako bi se presvukla. Ašoka zapali vatru kako bi se ugrejali. Nakon što se presvuče, Devi izađe i spotakne se. Ašoka je na vreme zadrži da ne padne. Gledaju se.

Konopac pukne i Sušim padne na zemlju.

Devi i Ašoka se misle u sebi kako su oni u braku, zašto im je neprijatno kad su jedno blizu drugog. Ašoka predloži da prenoće tu. Devi se ubode na trn. Ašoka i ona se zagrle. Kaurvaki naiđe i vidi ih takve. Takođe vidi i kako Ašoka sklanja kosu sa Devinog lica i kako se drže za ruke sedajući. Zapita se šta je to htela da uradi, greh je isprečiti se između bračnog para. Reši da ode. Počne trčati po kiši, u agoniji je, viče Ašokino ime. Pada u nesvest. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *