Ašoka izvuče Kaurvaki!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 433. epizoda – Ašoka izvuče Kaurvaki!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 433. epizoda – Ašoka izvuče Kaurvaki!
Prevod: S. Hvala! 🙂

Ašoka pita Jagannatha šta se desilo Kaurvaki. Jagannath odgovara da je ironično. Dok će on (Ašoka) proslavljati svoju pobedu, on (Jagannath) će žaliti smrt svoje ćerke. Ujedno prebacuje Ašoki da je on razlog Kaurvakine smrti.
Ašoka zatečeno odmahuje glavom: “Ne može biti (nemoguće)….”
Jaganath: “To se desilo. Kaurvaki se bacila u klisuru. Počinila je samoubitstvo. Moji vojnici su pokušali da je nađu, ali nisu uspeli. Kako neko može preživeti skok sa tolike visine?”
Ašoka ponovo odmahne glavom: ” Ona ne može umreti. Naći ću je…”
Odlučno odatle odatle dok ga Devi prati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devi, trčeći za Ašokom, padne i povredi glavu. Ipak, to je ne zaustavi, te ona i dalje nastavi pratiti Ašoku.

Čaru ulazi u palatu tražeći Sušima. Okolo ugleda leševe. Zaplače od brige za Sušima. Saplete se preko nekog leša i padne blizu krvi. Ugleda u tome svoj odraz i vrisne.
Sva prestravljena se seti svoje žrtve crnim silama: “Uradi(te) šta želiš(te). Neću umreti dok ne nađem svog sina. Sušim!!”

Ašoka je pored klisure. Viče Kaurvakino ime. Devi mu priđe i kaže mu da nema načina da se dole siđe. Ašoka se seti kako ga je Kaurvaki nebrojano puta spasila. Skoči u klisuru. Devi se zgrane. Viče Ašokino ime. Jagannath sve posmatra izdaleka. Zadovoljno konstantuje da se ovo trebalo desiti. Ašoka je voleo njegovu ćerku. Morao je da plati cenu. Devi plače za Ašokom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *