Bindu je pod Sušimovom kontrolom!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 435. epizoda – Bindu je pod Sušimovom kontrolom!

By  | 

6

Car Ašoka Veliki – 435. epizoda – Bindu je pod Sušimovom kontrolom!
Prevod: S! Hvala! 🙂
Sušim prilazi Binduu. Čaru je okružena vojnicima. Sušim kaže Binduu da će ga ovo što će mu reći možda šokirati kao ništa pre, ali mora da mu kaže.
On se naginje bliže ka Binduu: “Osećam bol dok ovo govorim. Bio si neuspešan u svakoj fazi života, i kao vladar, i kao muž, i kao otac. Ašoka je bio u pravu što se tiče tebe. Niti možeš da čuješ stvari, niti da ih vidiš.”
Bindu ga pita zar nema srama da ovako prelazi granice.
Sušim klimne glavom: “Da, ali kad sam razmislio kako moj otac nije ništa primećivao što mu se dešavalo pred nosem. Da li si se osetio loše kad je Siamak umro?”
Bindu: “Ne.”
Sušim: “A znaš li zašto ti je bilo svejedeno kad ti je jedan sin (Ašoka) ubio drugog (Siamak)? Zato što on (Siamak) nije tvoja krv!”
Bindu se ukoči od šoka. Sušim pristaje da mu da dokaz, podseti ga kako je kraljica Noor više provodila vremena sa njegovim (Binduovim) bratom Justinom, nego sa njim. Bindu razmišlja o prošlim incidentima. Zgrane se. Bolno stavi ruke na grudi, pitajući vojnike da stanu (da ne ubiju Čaru), Sušim je njegov sin. Čaru je njegova žena. Potom jako vikne Ašokino ime i onesvesti se. Ašoka se odjednom zaustavi, kao da je osetio očev bol.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devi pita Ašoku šta nije u redu. Ašoka odgovori da oseća da će se nešto loše desiti. Moraju da stignu u Patliputru pre nego što nešto pođe po zlu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *