Ašoka je osuđen na smrt! Sušim dolazi da ubije Kaurvaki!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 436. epizoda – Ašoka je osuđen na smrt! Sušim dolazi da ubije Kaurvaki!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 436. epizoda – Ašoka je osuđen na smrt! Sušim dolazi da ubije Kaurvaki!
Prevod: S! Hvala! 🙂
Sušim pita Jagannatha da kaže istinu. Jagannath ih podseti kako je Kaurvaki raskinula sve veze sa Ašokom pre odlaska. Nastavi da je Ašoka imao nešto drugo na umu. Iskoristo je (Ašoka) smrt svoje majke kao razlog i poslao Devi da se nađe sa Kaurvaki. Devi negira, Ašoka nije ni znao da se videla sa Kaurvaki. Sušim preseče Devi rečima da znaju oni da će ona podržati Ašoku. Nakon svega, njegova je žena i to joj je ‘dharma’. Ali oni, ipak, to neće prihvatiti. Jagannath kaže kako je njegova ćerka bila čista (pobožna) poput reke Ganga. Mogla je svakome oprostiti. Zbog toga je otišla u Takshshilu nakon onoga što joj je Devi ispričala i spasila Ašoku od Siamaka i Sušima.
Potom upita Ašoku: “Govorim li istinu, Ašoka?”
Ašoka potvrdi, i Jagannath mu ne dozvoli da još nešto kaže: “Trebao si se prvo zahvaliti mojoj ćerci, ali si ti pozvao svoju ženu na mestu gde te je moja ćerka čekala. Znao je da će to povrediti moju ćerku.”
Ašoka pita može li povrediti nekoga koga mnogo voli. Nikad je (Kaurvaki) ne može prevariti. Otišao je tamo samo da vidi Kaurvaki, nije znao da će se Devi pojaviti. Nije ni mogao da zamisli da će Devi doći. Jagannath mu odvrati da niko ne zna bolje od njega šta on (Ašoka) može uraditi. Uvek je varao i izdavao svakoga. Nakon svega, učenik je Ačarje Čanakja. Ašoka se razbesni i upozori ga da ne meša njegovog Guru-a u ovo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site