Ašoka uspeva da se izvuče!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 437. epizoda – Ašoka uspeva da se izvuče!

By  | 

6

Car Ašoka Veliki – 437. epizoda – Ašoka uspeva da se izvuče!
Jagannath pita Sušima da li je pitao majku sme li opet davati Binduu onu biljku, pošto ona može biti štetna po njegovo zdravlje. Sušim mu kaže da mu Čaru ne bi dozvolila jer još uvek voli tog bolećivog čoveka koji je izneverio njeno poverenje. Bindu je produžio Ašoki život za 1 dan zbog Vitovih molbi i ne sme dozvoliti da se slične greške dese. Ne sme rizikovati. On natera Bindua da pomiriše biljku.

Vit govori Devi da samo ona može spasiti Ašoku, ispriča joj šta se desilo. Oni pokušaju da odu, ali im stražari ne dopuštaju.

S druge strane, podanici Magadh-a kliču Ašoki i govore Sušimu da njega ne prihvataju kao cara. Dovode Ašoku koji se priseća svoje majke, Acharya Chanakya-je, Bindua… Sušim izjavi da je Ašokina kazna ta da ga spale živog. Podanici počnu da viču i da se bune. Sušim naredi da se pobiju ljudi koji se protive, ali Ašoka da znak svojim podanicima da ćute. Popne se na lomaču. Počne hrabriti podanike i sedne unutar lomače. Sušim naređuje da se lomača zapali, ali čovek koji to treba da uradi ne mrda. Sušim odapne zapaljenu strelu i zapali lomaču. Podanici počnu plakati. Tada dotrči i uplakana Kaurvaki. Acharya je zaustavi, ali se ona otima. Devi začuje njen glas i pomisli kako je živa, a to znači da Ašoka još uvek može biti spašen. Ona i Vit izudaraju stražare i pobegnu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *