Sušim zarobi Vita, Devi i Kaurvaki!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 439. epizoda – Sušim zarobi Vita, Devi i Kaurvaki!

By  | 

 

Car Ašoka Veliki – 439. epizoda – Sušim zarobi Vita, Devi i Kaurvaki!
Vojnici odvode Devi, Vita, Kaurvaki i Ašoku. Kaurvaki odglumi da pada u nesvest i tom prilikom se dokopa mača jednog od vojnika te ih napadne. Ašoka takođe koristi priliku za napad.

Sušim dolazi u sudnicu i zadovoljno gleda tron. Prokomentariše kako majčina žrtva nije bila uzaludna, on je car Sušim.

Kako ih ne bi uhvatili, Ašoka i ostali se razdvoje. Ašoka ode u jednom pravcu, Acharya RG u drugom, a Devi, Kaurvaki i Vit u trećem pravcu. Vojnici pronađu Ašoku, ali ga puste da ode. Međutim, neki drugi vojnici opkole Vita, Devi i Kaurvaki.

Sušim reši da sahrani Čaru i Bindua u istom danu, ali tek nakon što ubije Ašoku. On biva obavešten da je Ašoka uspeo da pobegne, ali da su Devi, Kaurvaki i Vit zarobljeni. Obraduje se jer je svestan da ih Ašoka neće ostaviti na cedilu. Devi vikne na njega da on priziva svoju smrt. Roditelji Čanda Ašoke nisu više tu da bi ga mogli obuzdati. On je sada slobodan. Biće (Sušim) kažnjen za svoja zlodela. Sušim joj zapreti da ućuti i doda kako će dokazati da mu Ašoka ne može pobeći. On naredi vojnicima da blokiraju sve izlaze i nađu Ašoku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *