Devi planira da napusti Ašoku!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 441. epizoda – Devi planira da napusti Ašoku!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 441. epizoda – Devi planira da napusti Ašoku!
Prevod: Anabela. Hvala! 🙂
Ashoka govori da moze razumeti Chandinu bol. Chanda negira, ne moze razumeti. Poznaje ga vrlo dobro, on (Ashoka) je licemer. Pita ga kako ce da izgradi Ujedinjenu Indiju? Doda da je on (Ashoka) razlog prekida dobrih veza u njegovoj (Ashokinoj) porodici, u njegovoj porodici nije bilo mira zbog njega (Ashoke). On (Ashoka) je ubio sopstvenog starijeg brata. Ashoka odgovori da on nije ubio ljude, vec je ubio pogresne stvari na njima. Ona veli da on korektno prica, ali iza svega se krije licemerje. Doda da on ima dva lica. Ashoka krivi Sushima da je ubio sopstvenog oca. Otac je zeleo da kazni Sushima. Chanda ga nazove “Maharaj Ashokom”. Govori da je evidentno da ljudi koji su zivi ispisuju istoriju. Da je po mrtvim ljudima, istorija bi, sigurno, bila nesto sasvim drugo. Istina je da je on (Ashoka) odgojen uz zagadjenu krv, sto je zagadilo i njegovu (Ashokinu) krv. Ashoka je upozori da ne izusti vise nijednu rec. Zaboravice da zena stoji pred njim upravo zbog majke koju je malopre uvredio (valjda). Vaspitanje te majke je jedini razlog zasto on stoji pred njom i nakon sto ju je uvredio. Ona place. Govori da joj je on ubio muza, i napravio je udovicom. Veli da on na nju nije mislio ni ranije, zasto bi sada? Radije bi umrla, nego bila postovana u ime njegovih ideala. On je uistinu Chand Ashoka!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *