Car Ašoka Veliki – 442. epizoda – KRAJ SERIJE!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 442. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

24

Car Ašoka Veliki – 442. epizoda – KRAJ SERIJE!
Kaurvaki poželi Ašoki dobro jutro. Kaže mu da ide u Kalingu i drago joj je što mu ovaj put može reći „zbogom“. Onaj put kad je odlazila nije se osvrnula. Vit obavesti Ašoku da je Devi nestala. Acharya kaže Ašoki da je otišla. Ašoka ga pita zašto je nije zaustavio, ali ovaj odgovori da joj je obećao da neće reći. Kaurvaki kaže kako zna ge bi Devi mogla biti, otićiće po nju.

Devi se u hramu moli za Ašoku. Kaurvaki se pojavi tamo i kaže joj da je ni Bog neće podržati kad je donela pogrešnu odluku. O čemu je razmišljala uopšte? Devi joj kaže da je Ašokin život vezan sa njenim (Kaurvakinim). Ašoka treba da vlada i Kaurvaki mu je potrebna. Međutim, Devi se iznenada sloši i ona povrati. Kaurvaki se prvo zabrine, ali onda shvati sve i kaže joj kako je Bog doneo odluku umesto njih. Zagrle se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devi ode kod Ašoke u odaje. On je pita gde je bila. Siguran je bio da će poslušati Kaurvaki. Devi kaže kako nije to presudilo, vratila se jer je trudna. Ašoka se jako obraduje. Kaže kako bi trebalo da zahvale Kaurvaki. Devi mu otkrije da je Kaurvaki otišla.

Mahamatya objašnjava Ašoki da su mnoge države podržale njegov cilj, ali neke, koje podržavaju Čandinu zemlju, i dalje se opiru. Tu se iznenada pojavi Vit i to sa pismom koje je Bindu planirao poslati Ašoki, malo pre nego što su se vratili u palatu nakon pobede Unanija. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *