Car Ašoka Veliki – od 153. do 174. epizode - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – od 153. do 174. epizode

By  | 

1

Car Ašoka Veliki – od 153. do 174. epizode
Prevod: Sinderella. Hvala!

Bindu objavi da se složio da se venčanje između Sushima i Ahenkari desi. Ahenkara je šokirana, dok se Sushim zlobno smeši. Niharika se isto složi sa venčanjem. Ashok izvede predstavu dvoje zaljubljenih koja podseti Dharmu i Bindua jedno na drugo. Ashok ode do Dharme i kaže joj da ode u sobu u krovu gde će večerati kao porodica. Dharma ode. Khurasan vidi ženu kako odlazi, pogleda bolje i shvati da je to Dharma. Ashok dolazi do Khurasana i informiše ga da su mu, kao, Dharma i njen sin javili da će se sastati Binduem negde gore (na spratu). Khurasan i Ashok se krene penjati prema krovu. Kad stigne skoro do kraja, Khurasan gurne Ashoke kroz prozor. Khurasan otvori vrata sobe na krovu i šokiran je videvši Dharmu u njoj. Pita je gde joj je sin. Ashok zapravo nije pao, visi sa prozora. Uspeva se popeti, i odlazi spasiti Dharmu. Dharma je srećna videvši Ashoka koji je upravo došao tu. Zagrli ga oslovišvi ga sa ‘sine’. Khurasan je šokiran saznavši da je Ashok Dharmin sin. Krene ih ubiti, ali ga zaustavi niko drugi do Bindu. Bindu je emotivan, zagrli ženu i sina. Pojavi se i Niharika u tu. Bindu je u samoodbrani ubije. Bindu se bori sa Khurasanom, krene ga ubiti ali ga Dharma zaustavi. Aakramak ubapsi Khurasan. Chanakya se pojavljuje, Bindu mu se zahvali. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *