Car Ašoka Veliki – od 220. do 243. epizode - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – od 220. do 243. epizode

By  | 

6

Car Ašoka Veliki – od 220. do 243. epizode
Prevod: Sinderella. Hvala!

Khatalak napravi lažne dokaze okrivivši Dastana da je ubio Chanakyu. Svi poveruju u priču da je Dastan ubio Chanakyu. Ashoka traži od oca da mu dozvoli da kazni Dastana. Bindu mu dozvoljava.
Dastan i Khurasan su u džungli. Dastan probije Khurasan nožem ubeđen da ga je ubio.
Ashok postavlja zamku Dastanu. Ovaj nasedne. Ashok ga uhvati. Oni se bore. Ashok pobedi ubivši Dastan.
Dan je osvanuo. Sve je pripremljeno za Chanakyine poslednje obrede. Bindu odlučuje da sačeka Ashoka. Helena ga nagovori da počnu sa sahranom. Međutim, upravo tad se vrati Ashok sa Dastanovim mrtvim telom. Bindu je ponosan na njega. On želi da Ashoka da ‘agni – (zapali telo)’ Chanakyinoj duši. Ashok to i uradi.
Chanakyin učenik daje pismo Ashoku koje mu je Chanakya napisao. Ashoka postane emotivan pročitavši ga.
Helena, Charu, Khatalak i Sushim slave Chanakyinu smrt. Ashok ih primeti. Kaže im da zna da nije Dastan ubio Chanakyu, neko iz palate je izdajnik. A pošto oni slave Chanakyinu smrt, sigurno je neko od njih. Obećava im da će osvetiti Chanakyinu smrt.
Neredi u Takshshili bivaju sve veći. Bindu žali što nije ubio Kichaka kad je imao priliku. Pošto Sushim i njegova majka učinu sve da Sushim ne ode u Takshshili, Ashok ponudi da on ode. Ali, naravno Helena ne miruje. Ovog puta je sklopila savez sa Amatyom Rakshasom da ubije Ashoka. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *