Car Ašoka Veliki – od 282. do 284. epizode - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – od 282. do 284. epizode

By  | 

4

24.02.2016. (282. epizoda)
Ašoka se iznenadi kad ugleda Radha Guptu. Nazove ga “acharya” (učitelj). Radha Gupta mu kaže da ga ne zove više tako. Nekad je bio ponosan kada bi ga zvao tako, ali sada više nije. Razočaran je u Ašoku što se predao. Nazove ga kukavicom i prebaci mu da je zaboravio svoje dužnosti. Ašoka mu se izvini i zakune se da neće stati dok ne ispuni svoja obećanja i ciljeve.
Kichak i Amatya čuju kako napolju neko jako udara u bubanj. Šokiraju se kad vide da je to Ašoka. Dharma takođe čuje bubanj, sigurna je da je to njen sin. Zahvalna je bogu što je Ašoki vratio snagu. Ašoka preti Kichaku, hteo je da oslabi sina (njega) tako što bi ubio majku (Dharmu) i to na praznik Maha Shivratri. Hteo je (Kichak) da prolije krv, ali će zapravo njegova krv biti prolivena. Moraće da pogne glavu pred ljudima koje je povredio i mučio. Kune se da će za dva dana okončati njegovu vladavinu u Takshshila-i.
Bhami shvati da je uvenula Tulsi biljka i prokomentariše kako kad ta biljka uvene u nečijem domu, to znači da je taj dom osuđen na propast.
Ljudi podržavaju Ašoku i kliču.
Sušim veli Charu da neće verovati u to da će biti vladar dok se to zaista ne desi. Charu je uverena da neće biti nikakvih prepreka na njegovom putu. Njih dvoje shvate da su ostavili pismo u Ašokinoj sobi i požure da ga nađu. Tamo zateknu mnogo sluškinja i raspuste ih. Bindu ih pita šta traže. Sušim laže da tražu Charu-in prsten. Bindu razmišlja o Ašoki i žali što je mrtav. Helena ga teši. Charu i Sušim ne pronalaze pismo. Zabrinuti se i pitaju se kod koga je.
Drupad pokušava da uhvati psa koji u ustima drži pismo. Dolazi i Bindu. Drupad mu prebacuje što je objavio da će Sušim postati kralj jer samo Ašoka ima pravo da bude vladar. Bindu razmišlja kako, kad bi imao imalo nade da je Ašoka živ, on ne bi proglasio nikog drugog vladarem.
Kichak je iznenađen što je Bindu izjavio da će Sušim biti njegov naslednik. Pomisli kako možda nije više toliko blizak sa Ašokom i Dharmom. Amatya ga savetuje da nastavi sa svojim planom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *